top of page

MOBILÉ 
CREATURES

Bencha theater werkt in deze productie samen met Sylvia Idelberger en heeft de handen ineengeslagen met Flying streetart. Mobilé creatures is een grootschalige straattheater voorstelling geschikt voor ruime locaties.
 

 

Grote mobiele en zelfgemaakte kunstobjecten hangen hoog in de lucht in een kraan en prachtig vormgegeven kostuums zullen indruk maken op elk publiek.


 

De voorstelling wordt gespeeld tussen en boven het publiek. Het reizende volk betoveren het publiek in een mythische luchtwereld waar we een kijkje nemen in hun objectachtige leefwereld met hun eigen visuele non- verbale taal en leefgewoontes los gescheiden van elkaar en toenadering zoekend tot elkaar.

 

*Deze voorstelling is zeer geschikt voor grote pleinen en straattheaterfestivals.

Anker
Acrobaten hangen in de lucht aan een groot stalen frame in de vorm van een bal, waarbij ze spectaculaire poses aannemen. Een opvallende en gedurfde luchtacrobatiekvoorstelling
Een man voert luchtacrobatiek uit door tegen een muur omhoog te lopen, waarbij hij vastzit aan touwen. Zijn bewegingen getuigen van indrukwekkende lenigheid en controle

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, Neem contact met ons op.

bottom of page