top of page

MYTHOS

Elk festival heeft een prachtige grote boom in zijn park staan en daar stemmen we onze voorstelling op af, waar luchtacrobatiek op de meest pure manier samenkomt met balans acrobatiek en dans. Een verraderlijk en spannend verhaal op prachtige muzikale tangobeats.

 

Wat als ze niet in de appel had gebeten? Een moderne versie van Adam en Eva en de slang. Onze ideeën over het paradijs, over schaamte en zonde, onze ideeën over goed en kwaad en ons beeld van de vrouw - in hoeverre werden ze gevormd door dit oerverhaal?

 

Waar dans, balansacrobatiek en verticale dans op verleidelijke en poëtische wijze samenkomen. Prachtige muziek die het publiek meeneemt in deze moderne versie van verleiding en passie.

Anker
Onder de blauwe hemel voert een luchtartieste haar stunts uit, de tangobeats weven een verhaal van passie en luchtige bewegingen in de natuur
Een man voert luchtacrobatiek uit door tegen een muur omhoog te lopen, waarbij hij vastzit aan touwen. Zijn bewegingen getuigen van indrukwekkende lenigheid en controle

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, Neem contact met ons op.

bottom of page