top of page

SHOW OP MAAT

Bencha Theater denkt graag met u mee over welke vorm en welk concept het beste bij uw evenement en doelgroep past. Wij verzorgen totaalconcepten waarbij we u al het werk uit handen nemen.

 

Daarnaast produceren wij voorstellingen met andere artiesten, zoals muzikanten, steltenperformers, zangers en totaaltheatergroepen.

 

*Deze producties worden op verzoek gecreëerd en leveren een verrassend mooi samenspel op van verschillende theaterdisciplines.

Anker
Met op maat gemaakte kostuums die uit de kast worden getrokken, trakteert een groep acrobaten het publiek op een visueel feest. Onder de begeleiding van meeslepende live muziek nemen de artiesten plaats in een imposante stijgerbal, waar ze met ongekende behendigheid en moed adembenemende stunts uitvoeren. De combinatie van extravagantie, muzikaliteit en luchtkunst creëert een onvergetelijke show die de festivalgangers in vervoering brengt
Een man voert luchtacrobatiek uit door tegen een muur omhoog te lopen, waarbij hij vastzit aan touwen. Zijn bewegingen getuigen van indrukwekkende lenigheid en controle

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, Neem contact met ons op.

bottom of page