top of page

VERTICALE MUURDANS EN VIDEO

Een spectaculaire muurdans die verticaal tegen een muur aan wordt uitgevoerd. Niet het podium maar het verticale vlak is nu ons stage. De act omvat backflips, salto's en geweldig partnerwerk, eventueel aangevuld met video projectie en verhaal.

 

Deze act is prachtig en puur met touwen maar kan verrijkt worden met video. Innovatieve video content met high tech vliegsystemen en samenspel van onze internationale cast. De video content kan op maat aangepast worden aan uw evenement. Deze combinatie zorgt voor een waanzinnig spectaculaire en vernieuwende ervaring.

 

*De muurdans kan zowel binnen als buiten worden uitgevoerd en is perfect voor de opening van een nieuw gebouw, branding, openings- of afsluitende act op uw evenement.

 

Check voor meer informatie op ons speciale muurdans site http://www.verticalwalldance.com/

Anker
Op de muur uitgevoerde dans met doek wordt een visueel feest, versterkt door een schitterende lichtshow die de lucht vult met kleur en beweging
verticale muurdans tempo foto 3.jpeg
Een man voert luchtacrobatiek uit door tegen een muur omhoog te lopen, waarbij hij vastzit aan touwen. Zijn bewegingen getuigen van indrukwekkende lenigheid en controle

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen, Neem contact met ons op.

bottom of page